Outsourcement

Geheel ontzorgen

ESTREME biedt u ook de mogelijkheid om uw BizTalk omgeving te beheren. Dat kunnen we op verschillende manieren doen, u kunt bijvoorbeeld alles uitbesteden of alleen de bemensing (staffing). In dat laatste geval zorgen wij dat er altijd BizTalk expertise beschikbaar is. Dit kan op locatie maar ook op afstand Op deze manier heeft u altijd binnen de afgesproken tijd de benodigde professionele ondersteuning. Desgewenst 24*7. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Zo heeft ASICS heeft haar complete BizTalk omgeving uitbesteed bij ESTREME. Een aantal quotes uit een artikel gepubliceerd op Computable waar wij zeer trots op zijn:

"Wat ons direct opviel is dat de aanpak van ESTREME goed aansluit bij het veeleisende, internationale karakter van ASICS haar bedrijfsvoering." "ESTREME levert vol-continu professioneel monitoring & beheer op alle datakoppelingen van ons EMEA Netwerk tegen lage, flexibele kosten. Bovendien houden zij alle product-gerelateerde ontwikkelingen bij zodat ik mij kan concentreren op Asics Internationaal en de ontwikkeling van mijn team."
Bel ons op +31 (0)20 692 5007

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat een berichtje achter!