Migratie

BizTalk platform upgraden

Wilt u uw BizTalk platform upgraden naar de nieuwste versie maar vraagt u zich af hoe? Of heeft u niet de resources?

ESTREME helpt u bij het opstellen van een upgradestrategie en levert - als u dat wilt - ook de resources voor de upgrade. Kortom: we hebben een maatwerkoplossing voor elke situatie.

Of wilt u BizTalk liever uit uw datacenter halen? Dan is een migratie naar Azure d├ę oplossing.

BizTalk migratie naar Azure

ESTREME helpt steeds meer bedrijven hun IT infrastructuur en applicaties te migreren naar AZURE. Een IT-omgeving in eigen huis (on-premise) vraagt vaak hoge investeringen, initieel en qua onderhoud. Tegenwoordig willen bedrijven steeds meer flexibiliteit, een hogere beschikbaarheid en lagere kosten. De cloud biedt hierin uitkomst.

Microsoft Azure is het Cloud computing platform van Microsoft waarmee toepassingen gebouwd, geïmplementeerd en beheerd kunnen worden door middel van een wereldwijd netwerk van Microsoft-managed datacenters. Het biedt software as a service, platform as a service en infrastructuur as a service en ondersteunt een groot aantal verschillende programmeertalen, tools en frameworks met inbegrip van zowel Microsoft specifieke en third-party software.

Met dit platform kunt u uw applicatie snel en eenvoudig laten ontwikkelen en implementeren. Voor een Foundation Rural Energy Services (FRES) ontwikkelen wij een informatiesysteem voor hun primair proces welke gehost wordt in Azure. Het informatiesysteem maakt gebruik van de reeds bestaande Microsoft Office365 licenties waarmee de klant door middel van hun office365 account gebruik kunnen maken van het informatiesysteem. Een groot voordeel wat de klant ervaart is dat zij zich nu geen zorgen hoeven te maken over hun IT omgeving en hebben medewerkers vanaf dezelfde office365 portal toegang tot dit informatiesysteem.

Bel ons op +31 (0)20 692 5007

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat een berichtje achter!