Development

Applicaties

Voor onze klant Foundation Rural Energy Services (FRES) hebben wij een applicatie ontwikkeld (informatiesysteem) voor hun primair proces welke gehost wordt in AZURE. Het informatiesysteem bestaat uit een tal van logic apps en maakt gebruik van de reeds bestaande Microsoft Office365 licenties waarmee de klant door middel van hun office365 account gebruik kunnen maken van het informatiesysteem. FRES hoeft zich geen zorgen te maken over hun IT omgeving en de medewerkers hebben vanaf elke plek toegang tot het informatiesysteem.

Ontwerp & Development

ESTREME heeft een professioneel team dat voor meerdere klanten de integratie architectuur ontwerpt en ontwikkelt. Het doel is om te zorgen dat heel het applicatielandschap met elkaar gegevens uit kan wisselen ongeacht welk protocol of bestandsformaat.

Ook kunnen we (systeem)koppelingen ontwerpen en ontwikkelen op basis van BizTalk in een bestaand platform, of met logic apps in Azure Integration Services. Inclusief het schrijven van technische en functionele documentatie.

Zoekt u tijdelijk versterking of wilt u een heel project uitbesteden? ESTREME is Microsoft Gold partner ‘Applicatie Integratie’ en Silver partner ‘Application Development’. Dit is een door ons zeer gewaardeerde erkenning door Microsoft van onze expertise in en ervaring met het leveren van diensten in de integratietechnologie.

Bel ons op +31 (0)20 692 5007

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat een berichtje achter!