Azure Integration Services

Azure Integration Services

Volledig overstappen naar de cloud en refactoren naar cloud-native oplossingen (of server-less) zoals Azure Integration Services om uiteindelijk uw serverinfrastructuur buiten gebruik stellen. Dit kan een goede keuze zijn als de strategie van uw bedrijf volledig cloudgebaseerd te maken. Voor startups zal het een logische keuze zijn, aangezien de opstartkosten zo laag zijn omdat het aanschaffen van servers, het opzetten van een centrale, enzovoort, niet nodig is. Azure Integration Services bieden voldoende mogelijkheden om u op weg te helpen. Bovendien profiteert u van wat de cloud en Azure te bieden heeft op het gebied van beschikbaarheid, schaalbaarheid en het platform.

Het herstructureren van uw huidige oplossingen naar cloud-native oplossingen kan een flinke investering betekenen, afhankelijk van het aantal oplossingen en de grootte van de serverinfrastructuur. Als u echter gebruikmaakt van Microsoft Cloud (Exchange, Dynamics, Office365), kunt u behoorlijk wat kosten besparen. Migratie kan echter nog steeds een uitdaging zijn, en de duivel zit in de details!

Als je kijkt naar de integratiemogelijkheden in Azure, heb je de mogelijkheid om Logic Apps, Azure Service Bus, Event Grid en API Management (integratieservices) te gebruiken. De mogelijkheden die deze services bieden kunnen voldoende zijn voor uw integratiebehoeften.

Wilt u daar meer informatie over of wilt u weten of het rendabel is om volledig naar Azure Integration Services te gaan, neem dan contact met ons op.

Terug naar advies Neem contact op