Advies

Advies van ESTREME

Wilt u verrast worden door wat BizTalk of Azure kan betekenen voor uw organisatie? Heeft u behoefte aan een second opinion over uw BizTalk platform? Vraagt u zich weleens af of uw huidige BizTalk niet beter, sneller, logischer en eenvoudiger kan? Neem dan snel contact met ons op!

ESTREME helpt u bij de technische en organisatorische uitdagingen die applicatieintegratie met zich meebrengt. Of het nu gaat om het inrichten en organiseren van een BizTalk-project of het leveren van een Proof of Concept op basis van BizTalk of Azure; u bent bij ons aan het juiste adres.

Microsoft BizTalk Server is een serverproduct voor Business Process Management en Enterprise Application Integration, ontwikkeld door Microsoft. BizTalk geeft de mogelijkheid uw bedrijfsprocessen te integreren en efficiƫnter te beheren. BizTalk faciliteert het uitwisselen van elektronische bedrijfsdocumenten - zoals aankooporders, facturen en leveringsnota's - tussen applicaties in XML en andere formaten. Deze uitwisseling kan zowel binnen als buiten de grenzen van de organisatie plaatsvinden. Voor wie liever een cloud-oplossing wil, biedt het Microsoft Azure-platform een uitkomst.

Azure Integration Services Neem contact op Bel ons op +31 (0)20 692 5007

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat een berichtje achter!